Androidworld
Androidworld

#1 10-08-2012 11:37:32

Lenp
Lenp
Ingeschreven: 19-01-2011
Berichten: 8
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Geen bereik meer na software-update
Ik heb sinds donderdag problemen met mn bereik. Ik heb echt heel af en toe internet verbinding en eigenlijk permanent geen telefonisch bereik. Het ligt niet aan Hi (waarschijnlijk).

Ik heb volgens mij woensdagavond een software-update uitgevoerd, zou het daar aan kunnen liggen?

Nog meer mensen hetzelfde probleem? Of een oplossing?

Ik heb een HTC One V

Bijgewerkt (24-04-2013 15:23:49)

#2 10-08-2012 12:47:48

pklijzing
pklijzing
Uit: Venlo
Ingeschreven: 14-01-2009
Berichten: 4939
Reputatie: +  11  -
Profiel   Stuur e-mail  
Naar juiste forum (HTC One V) verplaatst


Bijgewerkt (24-04-2013 15:23:50)

#3 10-08-2012 14:42:39

Carlos0_0
Carlos0_0
Uit: Utrecht
Ingeschreven: 02-11-2010
Berichten: 3218
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Mm volgens mij zijn dit 2 precies de zelfde tropics alleen onder andere naam net of die persoon 2 accounts heeft.

Maar nee vriendin van me met one v nergens last van met Vodafone als provider dan

Gratis online ruimte nodig klik hier

http://db.tt/mpicQOTI

Bijgewerkt (24-04-2013 15:23:51)

#4 10-08-2012 15:16:33

z0rk
z0rk
Uit: Tienen, België
Ingeschreven: 20-12-2010
Berichten: 1581
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Het is altijd aangeraden om na een software update een reset naar fabrieksinstellingen te doen. Ook al willen ze dat bij HTC zelf niet kwijt, meestal geven die updates problemen omdat er nogal veel wordt aangepast in de achtergrond.

Neem een backup, en doe een reset

Bijgewerkt (24-04-2013 15:23:52)

#5 10-08-2012 18:38:46

Carlos0_0
Carlos0_0
Uit: Utrecht
Ingeschreven: 02-11-2010
Berichten: 3218
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik had idd ook met me oude sony tablet s na upgrade naar 4.03 crasde constant de android market en meerdere hadden hier last van.
Ik heb hem net maar eens terug gezet naar fabriek instellingen en nu doet die het gewoon goed.

Gratis online ruimte nodig klik hier

http://db.tt/mpicQOTI

Bijgewerkt (24-04-2013 15:23:55)

#6 11-08-2012 21:27:53

tomatensoepje
tomatensoepje
Ingeschreven: 08-10-2011
Berichten: 13
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik zie dit probleem bij meerdere providers waarbij klanten deze problemen ervaren na het updaten. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat het door de update komt.

Ook bij de andere HTC One series lees ik op meerdere forums dezelfde problemen na de update.

Bijgewerkt (24-04-2013 15:24:13)

#7 15-08-2012 15:34:49

Lenp
Lenp
Ingeschreven: 19-01-2011
Berichten: 8
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Nou factory reset heeft niks gedaan… heb m weggebracht voor reparatie…

Bijgewerkt (24-04-2013 15:25:25)

#8 19-09-2012 22:56:12

Pjotr1357
Pjotr1357
Ingeschreven: 29-06-2012
Berichten: 9
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Lenp;331762
Nou factory reset heeft niks gedaan… heb m weggebracht voor reparatie…

Hier ook het geval. Ik heb vandaag overleg gehad met The Phone House en die hebben hem vandaag opgestuurd. Ben benieuwd wanneer ik hem terug krijg.

Bijgewerkt (24-04-2013 15:35:09)