Androidworld
Androidworld

#1 13-01-2012 23:06 uur

Juudje39
Juudje39
Uit: Helmond
Ingeschreven: 02-01-2011
Berichten: 20
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
:eek: Hallo mensen,
Ik heb een vraag betreffend de automatische update van apps.
Is er een mogelijkheid,om die automatische updates in te stellen op een moment,dat het jou uitkomt :confused: ?
Mocht dit niet gaan,weet iemand dan een manier,waarop ik de apps handmatig kan bijwerken.
Er is een tijd geweest,dat Market netjes aan bleef geven,welke programma's geupdate moesten worden.
Dan kon je per app een update doen.
Dat laatste gaat nu niet meer .
Wie heeft een oplossing :confused: ?
Groetjes en een fijn weekend !!

Bijgewerkt (24-04-2013 14:03)

#2 14-01-2012 03:10 uur

Rsdf430
Rsdf430
Ingeschreven: 25-07-2010
Berichten: 960
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Bij de apps kan je het vinkje weghalen bij automatisch updaten.Dan zegt ie het nog wel als er een update klaar staat maar dan moet je die vervolgens wel zelf starten.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:03)

#3 14-01-2012 12:47 uur

Carlos0_0
Carlos0_0
Uit: Utrecht
Ingeschreven: 02-11-2010
Berichten: 3236
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hij zegt idd nu niet altijd meer als er updates zijn maar ik vind dit zelf niet zo erg, Ik kijk gewoon elke dag in de market sowieso en ga dan even de pagina mijn apps en zie ik van zelf of er updates zijn.
Gratis online ruimte nodig klik hier

http://db.tt/mpicQOTI

Bijgewerkt (24-04-2013 14:03)

#4 14-01-2012 22:38 uur

Juudje39
Juudje39
Uit: Helmond
Ingeschreven: 02-01-2011
Berichten: 20
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hallo mede-forumgenoten,
Wat ik sinds enige tijd niet meer kan,is zien welke apps geupdate moeten worden,zodra ik een app handmatig update.
In het begin kon ik,als ik Market opende direkt zien,welke apps ik kan updaten.
Aangezien ik dat nu niet meer kan zien,heb ik alles dus op automatisch updaten gezet,
waardoor hij gaat updaten als het mij niet uit komt.
Heeft er iemand nog andere suggesties ?
Of zijn bovenstaande tips de enieg opties ?
Groetjes,Juudje39

Bijgewerkt (24-04-2013 14:03)

#5 14-01-2012 22:59 uur

jwhoutepen
jwhoutepen
Uit: Slagharen
Ingeschreven: 18-07-2011
Berichten: 1298
Reputatie
Reputatie omhoog 4 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Als je de market opent kun je via menu, mijn apps zien waar er een update beschikbaar is.

verzonden via Tapatalk

Bijgewerkt (24-04-2013 14:03)

#6 15-01-2012 21:36 uur

Carlos0_0
Carlos0_0
Uit: Utrecht
Ingeschreven: 02-11-2010
Berichten: 3236
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
jwhoutepen;258814
Als je de market opent kun je via menu, mijn apps zien waar er een update beschikbaar is.

verzonden via Tapatalk

Idd dit is al een tijdje zo zelfs voor dit uiterlijk al dat je op menu knop moet drukken en dan mijn apps.
Gratis online ruimte nodig klik hier

http://db.tt/mpicQOTI

Bijgewerkt (24-04-2013 14:03)

#7 17-01-2012 12:42 uur

Burrn
Burrn
Ingeschreven: 20-08-2010
Berichten: 62
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb wel een tijdje gehad dat er updates waren maar dat Market dit niet aangaf, maar dat is al lang niet meer zo. Misschien heeft hij hetzelfde probleem? Dan zou ik gewoon een nieuwe versie van de Market downloaden.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:04)