Naar content
Nieuwste apps
  • Flash Launcher - Smart & Fast

  • Watch Face: Paper

  • Sweat With Kayla

  • WiFiKeyShare

  • Next Lock Screen

Nieuwste games
  • VR Party Game

  • Alpaca World HD+

  • BBTAN

  • Cosmic Challenge

  • Tiny Monkey Escape

Nieuwste smartphones
  • Samsung Galaxy J5

  • Sony Xperia XA Ultra

  • OnePlus 3

  • LG Stylus 2

  • Moto G4 Plus

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13-12-2010
  • 18:55

hallo, ik heb een htc hero, 2.1. ik heb soms een vervelend probleem met internetten via wifi. in een aantal gevallen buitenshuis heb ik volgens de telefoon wifi-ontvangst, zie ik op mijn telefoon dus dat ik verbinding heb, maar kan ik geen verbinding krijgen met internet. zelfs als ik bij mijn zoon thuis ben en ik de wachtwoorden van zijn router invul, dan nog geen toegang tot internet, terwijl de telefoon een verbinding wel aangeeft. thuis heb ik gelukkig dat ongemak niet, maar regelmatig, niet altijd, op andere plaatsen wel. iemand een idee? of een oplossing?

Bewerkt (13-12-2010 18:55)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13-01-2011
  • 00:16

Kunt eens proberen om alle WiFi-verbindingen te verwijderen en dan opnieuw te zoeken. Ik heb namelijk eens meegemaakt dat er één WiFi-verbinding in is komen te staan, die het onmogelijk maakte om contact te maken met andere WiFi-netwerken.

Bewerkt (13-01-2011 00:16)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13-01-2011
  • 14:00

Of de applicatie Y5 installeren. Deze onthoudt alle locaties van WiFi-verbindingen en verbind automatisch als je op een plek komt die al bekend is in de applicatie.

Bewerkt (13-01-2011 14:00)
herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23-01-2011
  • 10:31

dank voor jullie meedenken. het werkt helaas niet. ik zal mijn probleem neerleggen bij de klantenservice van HTC.

Bewerkt (23-01-2011 10:31)
utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23-01-2011
  • 21:40

Zet wifi uit en dan weer aan. Dat werkt bij mij

Bewerkt (23-01-2011 21:40)
herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23-01-2011
  • 22:55

ga ik proberen. ik meld de uitkomst binnenkort. dank voor je tip

Bewerkt (23-01-2011 22:55)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9883
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23-01-2011
  • 23:35

Dit soort “problemen” kunnen verschillende oorzaken hebben.
* zwak wifi signaal waardoor je toestel nauwelijks reageerd via wifi
* druk bezet kanaal zodat er meer “ruis” optreed tussen alle routers in de buurt die op hetzelfde kanaal zitten
* Een te hoog kanaal welke je Hero niet kan bereiken (vaak hoger dan kanaal 11 of 13)

Om het een en ander wat beter te kunnen onderzoeken adviseer ik je de app Wifi analyzer eens op je toestel te zetten.
Wifi Analyzer - Android app on AppBrain

Uitstekende tool voor als je meer wilt weten omtrend ontvangst, kanalen en ruis van andere bronnen in de buurt.
En de app is nog gratis ook

Bewerkt (23-01-2011 23:35)

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gold
Rom: Original but rooted
Kernel: Skyhigh Kernel

utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24-01-2011
  • 07:59

Bij mij is het een soort wifi time-out gewoon internet van huis.

Bewerkt (24-01-2011 07:59)
herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28-01-2011
  • 16:02

helaas. het lukt niet, niet met uit en uitzetten en niet met wifi-analyzer. i rest my case

Bewerkt (28-01-2011 16:02)
emhv

emhv

  • Lid sinds 08 februari 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #10
  • 08-02-2011
  • 22:44

Ik heb sinds deze week dit probleem op mijn wildfire. Ik had internet via wifi en via Edge. Nu werkt wifi niet meer.
Het enige dat ik gedaan heb is mijn sim veranderen omdat ik naar een buurland was. Bij terugkomst en bij terugzetten van de sim werkte Wifi niet meer. Heb 'm gewist en opnieuw ingevoerd maar helaas niets. Ben benieuwd of er een oplossing is.

Bewerkt (08-02-2011 22:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren