Naar content
Trending apps
  • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Super Mario Run

  • RollerCoaster Tycoon® Classic

  • Bully: Anniversary Edition

  • Paper Wings

  • Pokémon GO

Trending smartphones
  • Huawei P10

  • LG G6

  • Samsung Galaxy S8+

  • Samsung Galaxy S8

  • Samsung Galaxy S6 Edge

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 december 2010
  • 18:55

hallo, ik heb een htc hero, 2.1. ik heb soms een vervelend probleem met internetten via wifi. in een aantal gevallen buitenshuis heb ik volgens de telefoon wifi-ontvangst, zie ik op mijn telefoon dus dat ik verbinding heb, maar kan ik geen verbinding krijgen met internet. zelfs als ik bij mijn zoon thuis ben en ik de wachtwoorden van zijn router invul, dan nog geen toegang tot internet, terwijl de telefoon een verbinding wel aangeeft. thuis heb ik gelukkig dat ongemak niet, maar regelmatig, niet altijd, op andere plaatsen wel. iemand een idee? of een oplossing?

Bewerkt (13 december 2010 18:55)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 januari 2011
  • 00:16

Kunt eens proberen om alle WiFi-verbindingen te verwijderen en dan opnieuw te zoeken. Ik heb namelijk eens meegemaakt dat er één WiFi-verbinding in is komen te staan, die het onmogelijk maakte om contact te maken met andere WiFi-netwerken.

Bewerkt (13 januari 2011 00:16)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 januari 2011
  • 14:00

Of de applicatie Y5 installeren. Deze onthoudt alle locaties van WiFi-verbindingen en verbind automatisch als je op een plek komt die al bekend is in de applicatie.

Bewerkt (13 januari 2011 14:00)
herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 januari 2011
  • 10:31

dank voor jullie meedenken. het werkt helaas niet. ik zal mijn probleem neerleggen bij de klantenservice van HTC.

Bewerkt (23 januari 2011 10:31)
utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 januari 2011
  • 21:40

Zet wifi uit en dan weer aan. Dat werkt bij mij

Bewerkt (23 januari 2011 21:40)
herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 januari 2011
  • 22:55

ga ik proberen. ik meld de uitkomst binnenkort. dank voor je tip

Bewerkt (23 januari 2011 22:55)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9883
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 januari 2011
  • 23:35

Dit soort “problemen” kunnen verschillende oorzaken hebben.
* zwak wifi signaal waardoor je toestel nauwelijks reageerd via wifi
* druk bezet kanaal zodat er meer “ruis” optreed tussen alle routers in de buurt die op hetzelfde kanaal zitten
* Een te hoog kanaal welke je Hero niet kan bereiken (vaak hoger dan kanaal 11 of 13)

Om het een en ander wat beter te kunnen onderzoeken adviseer ik je de app Wifi analyzer eens op je toestel te zetten.
Wifi Analyzer - Android app on AppBrain

Uitstekende tool voor als je meer wilt weten omtrend ontvangst, kanalen en ruis van andere bronnen in de buurt.
En de app is nog gratis ook

Bewerkt (23 januari 2011 23:35)

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gold
Rom: Original but rooted
Kernel: Skyhigh Kernel

utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 januari 2011
  • 07:59

Bij mij is het een soort wifi time-out gewoon internet van huis.

Bewerkt (24 januari 2011 07:59)
herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 januari 2011
  • 16:02

helaas. het lukt niet, niet met uit en uitzetten en niet met wifi-analyzer. i rest my case

Bewerkt (28 januari 2011 16:02)
emhv

emhv

  • Lid sinds 08 februari 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #10
  • 8 februari 2011
  • 22:44

Ik heb sinds deze week dit probleem op mijn wildfire. Ik had internet via wifi en via Edge. Nu werkt wifi niet meer.
Het enige dat ik gedaan heb is mijn sim veranderen omdat ik naar een buurland was. Bij terugkomst en bij terugzetten van de sim werkte Wifi niet meer. Heb 'm gewist en opnieuw ingevoerd maar helaas niets. Ben benieuwd of er een oplossing is.

Bewerkt (8 februari 2011 22:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren