Androidworld
Androidworld

#1 17-11-2011 17:34 uur

Kevin_1989
Kevin_1989
Ingeschreven: 22-02-2011
Berichten: 239
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik ben op zoek naar een bepaalde app, maar weet niet of die bestaat. Om batterij te besparen zet ik 3g altijd op 2g als ik 3g niet per se nodig heb. Daar heb ik een widget voor (app: 2g-3g on/off), maar als ik daar op druk gaat hij eerst naar instellingen, waar ik 3g alsnog handmatig naar 2g moet zetten. Is er een app (met widget) die met één druk automatisch van 3g naar 2g springt?

En misschien wel nog handiger: is er een app (zoals data on demand), die 3g automatisch op 2g zet als je je toestel op standby zet? Data on demand zet automatisch je dataverbinding helemaal uit, maar dat zoek ik niet..

Bedankt!

Bijgewerkt (17-11-2011 17:34)

#2 17-11-2011 17:53 uur

pklijzing
pklijzing
Uit: Venlo
Ingeschreven: 14-01-2009
Berichten: 5301
Reputatie
Reputatie omhoog 13 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Naar juiste forum (Android Applicaties) verplaatst

Bijgewerkt (17-11-2011 17:53)

#3 17-11-2011 18:00 uur

Hankey
Hankey
Ingeschreven: 02-10-2010
Berichten: 582
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Vanwege restricties in de android os zou het niet kunnen in widget vorm.
maar er zitten hier en op xda knappe koppen. Mischien dat die je aan iets kan helpen..
Feit is wel.. Grootste batterij vreter….. Het beeldscherm… Brightness halveren is een aanrader..

Bijgewerkt (17-11-2011 18:00)

#4 17-11-2011 18:06 uur

Kevin_1989
Kevin_1989
Ingeschreven: 22-02-2011
Berichten: 239
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Bedankt! Heb je toevallig een linkje naar het betreffende topic op xda?

Bijgewerkt (17-11-2011 18:06)

#5 17-11-2011 18:40 uur

GirlKillu
GirlKillu
Ingeschreven: 10-03-2011
Berichten: 581
Reputatie
Reputatie omhoog 1 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
snap enkel niet dat je van 3G naar 2G wil gaan.. waarom zet je niet gewoon dataverkeer uit, dat spaart meer batterij uit. gewoon de aan/uit knop even ingedrukt houden, en dataverkeer uitzetten drukken.

Bijgewerkt (17-11-2011 18:40)

#6 17-11-2011 18:51 uur

Kevin_1989
Kevin_1989
Ingeschreven: 22-02-2011
Berichten: 239
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Omdat ik wel graag mijn whatsapps etc. wil binnen krijgen…

Bijgewerkt (17-11-2011 18:51)

#7 18-11-2011 09:14 uur

Hankey
Hankey
Ingeschreven: 02-10-2010
Berichten: 582
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Kevin_1989;239207
Bedankt! Heb je toevallig een linkje naar het betreffende topic op xda?

??? Weet ik niet.. Zou je daar ook een post moeten maken… Of google.

Bijgewerkt (18-11-2011 09:14)

#8 18-11-2011 11:01 uur

niekie
niekie
Ingeschreven: 20-11-2010
Berichten: 802
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
CM6 Auto Toggle 2G/3G | xda-developers

https://market.android.com/details?id=at.hyde.dod&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImF0Lmh5ZGUuZG9kIl0.

Bijgewerkt (18-11-2011 11:01)